VI PRISMaTCHER ALLE DANSKE WEBSHOPS // LEVERING PÅ 2-3 DAGE

Holdet

Værkstedet består af 4 professionelle ryttere og en mekaniker. Værkstedet er en konstitueret på fælles beslutninger. Nedenfor har vi listet den allesammen med en kort tekst om hvem de er.Christian Moberg

Christian (baronen) er professionel cykelrytter og har kørt siden 2008 som prof. Han har blandt andet i 5 år kørt for Team Glud & Marstrand som senere hed CULT.

Baronen startede sin karriere i Odder CK og har været en del af det østjyske og senere nationale cykelmiljø siden han bare var en knægt. Baronen har kørt en del baneløb og har talent der.

Michael Valgren

Michael (valle) er professionel cykelrytter og har kørt siden 2011 som prof. Michael Vandt DM for elite i 2014. Derefter vandt han også Post Danmark Rundt 2014.

Valle er Danmarks håb i den absolutte elite af international cykelsport. Michael er vokset op i Østerild i Thy og har trænet i vestenvinden dag ind og dag ud. Michael har en familie der står ham nært og som betyder alt for ham.


Mads Wurtz

Mads (young-gun) er professionel cykelrytter og har kørt siden 2013 som prof. Mads vandt VM i enkeltstart i 2011 som Junior og vandt i 2015 VM som U23 rytter. Desuden har han et Danmarks Mesterskab i Enkeltstart.

Young-gun er en raket fra Randers. Han satte tingene på plads allerede som Junior ved at vise sig en af de hurtigste i verden på en cykel. Han startede sin karriere hos Randers Cykel Klub og senere Team BlueWater Junior hold.

Troels Vinther

Troels (trolle) er professionel cykelrytter og har kørt siden 2006 som prof., Han har blandt andet kørt for World Tour holdet Team Saxo Bank - Tinkoff Bank. Troels har adskillige top-placeringer med i bagagen.

Trolle er fra Silkeborg-egnen og har fulgt Baronen i cykelkarriere enormt tæt, siden de blot var 2 knægte. Trolle har rekorden som længest til i A-rækken på værkstedet og har været Pro-tour som den eneste sammen med Valle på værkstedet.


Markus Madsen

Markus (Chef) er uddannet Cykelmekaniker og har beskæftiget sig med alle former for cykler. Markus har arbejdet i forskellige forretninger i Aarhus og driver et webbureau ved siden af sit job som Værkstedschef hos Det sorte værksted.

Chefen sørger for alt pånær at køre resultaterne ind. Chefen skaber et godt humør og er et stort samlingspunkt for de 4 ryttere når sæsonen går igang. De ved alle de kan regne med chefen når det virkelig gælder.


Trolle
Baronen
Valle
Wurtz

Butikken

Det sorte værksted
Kirkebakken 4
8330 Beder
Tlf. 29 730 700
CVR. 31826039

Åbningstider

Mandag10 - 18
Tirsdag10 - 18
Onsdag10 - 18
Torsdag10 - 18
Fredag10 - 18
Lørdag10 - 14