VI PRISMaTCHER ALLE DANSKE WEBSHOPS // LEVERING PÅ 2-3 DAGE

Det Sorte Værksted

Mange tror fejlagtigt at Det Sorte Værksted laver sort arbejde. Det er ikke korrekt, vi er bekendt med lovgivingen indenfor dette. Grunden til Det Sorte Værksted var et metafor for de sorte numre for A-ryttere hvilke alle værkstedets 4 ryttere har kørt med før eller siden.Sådan startede det

Ideen med Det Sorte Værksted startede som et fællesskab mellem Markus Madsen (værkstedschefen), Michael Valgren (Valle), Troels Vinther (Trolle) samt Christian Moberg (Den røde Baron) hvor der blev fixet cykler i værkstedet når behovet var for det samt socialt samvær når det skulle prioriteres. Senere blev Mads Wurtz (young-gun) indsluset i det tætte sammenhold. Det tog for alvor fart i offentligheden da facebook-siden blev oprettet i Juni 2015, og med lancering af website pr. Januar 2016.

Som det er pt. fungerer chefen som en slags personlig assistent. Han hjælper med alt lige fra at formidle et job til at justere gear på en cykel. Han er manden der holder sammen på værkstedet, lige fra koordinering af jobs til det materielle grej. Han sørger for autografkort, websites og meget mere. Chefen vil oftest være at finde til Danske Gadeløb eller andre optrædener hvor de forskellige hold ikke har mulighed for at stille mandskab til rådighed. Det kontraktmæssige arbejde og forhandlinger er der specialiserede folk til i form af rytternes respektive agenter.

Når cyklen ikke kører er Værkstedet også vært for en VIP turnering i Indendørs fodbold som er tilladt for offentligheden at se på. Der deltager ryttere fra den danske A-klasse eller højere som kæmper om den legendariske vandrepokal som endnu ikke har været udenfor værkstedets hænder. For at kunne deltage i fodbold turneringen får man en invitation.

Værkstedet er ikke bare en lukket klub for professionelle ryttere. Det er også et værksted hvor alle der gør brug af cykler, hverdag, motion, elite eller hvad du tænker kan få lavet sin cykel. På vores værksted kan du også købe reservedele, udstyr i form af cykeltøj, hjelme, sko og meget mere.

Hvad laver i

Formålet med Det Sorte Værksted er at forbinde cykelsportens elskere med nogle af sportens mest ambitiøse ryttere. Det gøres ved arrangementer såsom kurser i basale reparationer, foredrag med rytterne, motionsløb for cykelelskere samt underholdning ved onlinespil, og meget mere, alt sammen arrangeret af Det Sorte Værksted. Desuden er det en fælles portal hvor rytterne kan fortælle samt vise deres budskaber.

Formålet er også at skabe et bedre træningsfællesskab og miljø for rytterne i Det Sorte Værksted men også venner af værkstedet vil oftest være at finde når der trænes på de danske landeveje. På værkstedet findes der faciliteter som pace-scooter, stationært værksted, transportabelt værksted og meget mere som rytterne kan benytte for bla. at optimere sin egen træning og resultater.

Det Sorte Værksted formidler også information omkring rytterne på vores facebook side, gode som dårlige. Portalen er allerede set af mange medier og der bliver allerede refereret til det. Skal man opdateres på de enkelte ryttere kan dette gøres fra facebook siden.

Der bliver derudover sparret med hinanden i værkstedet når det drejer sig om cykelsport, hvilket giver en bedre mulighed for dem som ryttere at udvikle sig.

Derudover har vi Den sorte skole, som tilbyder kurser, foredrag samt anden lærdom omkring cykelteknik, træning og cykelløb. Store oplevelser for små penge.

Det sorte løb er et motionsløb i Østjylland med forskellige distancer og lav pris. Sikkerheden er i højsædet og ruter lavet af professionelle cykelryttere med fokus på underholdning og udfordring.

Kan jeg blive en del af det?

Værkstedet er konstitueret således at alle som er en del af det, skal være enige hvis der skal optages et nyt medlemmer i værkstedet. Det handler derfor ikke om resultater, penge eller magt. Det sociale aspekt vejes højere og så kræver det naturligvis at man har kørt med et sort nummer. Der modtages ikke ansøgninger, man inviteres.


Butikken

Det sorte værksted
Kirkebakken 4
8330 Beder
Tlf. 29 730 700
CVR. 31826039

Åbningstider

Mandag10 - 18
Tirsdag10 - 18
Onsdag10 - 18
Torsdag10 - 18
Fredag10 - 18
Lørdag10 - 14